Öğr. Gör.
UĞURCAN METİN
|
Ceylin ŞANLI |
Mersin Marina AVM'de Bulunan Çölyak Hastalarına Yönelik Sunulan Yiyecek Hizmetlerini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma% |
Öğr. Gör.
TUĞÇE KEMER
|
Nazife Mine ÇELEBİOĞLU YAZICI |
TARİHİ YAPILARIN YENİDEN İŞLEVLENDİRİLMESİ VE GÜN IŞIĞINDAN MAKSİMUM YARARLANILMASI HAKKINDA BİR ÖNERİ, A RECOMMENDATION ABOUT THE ADAPTIVE REUSE OF HISTORICAL BUILDINGS AND MAXIMUM BENEFITS FROM THE DAY, ISBN 978-625-7914-78-9/4. ÇUKUROVA ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ- UYGULAMALI BİLİMLER TAM METİN KİTABI, ADANA, SAYFA NO: 188-198% |
Dr. Öğr. Üyesi
DİDEM DEMİR
|
|
The Importance of Slow Food Consumption For Tourism Marketing, s. 57-67 Section 1, Peterlang% |
Dr. Öğr. Üyesi
DİDEM DEMİR
|
Serap ÇABUK |
YEŞİL ÜRÜNLERDE ALGILANAN TÜKETİM DEĞERLERİNİN TÜKETİCİ SEÇİM DAVRANIŞINA ETKİSİ, Volume 29, Issue 3, sayfa: 254 - 266% |
Dr. Öğr. Üyesi
DİDEM DEMİR
|
|
THE ROLE OF SOCIAL MEDIA ON TOURISM MARKETING, Chapter 3, Page Range: 60–76, CONSUMER from a communication, marketing and advertising perspective% |
Dr. Öğr. Üyesi
DİDEM DEMİR
|
|
THE ROLE OF VIRAL MARKETING FOR BRAND MANAGEMENT, VII. Yıldız Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, s.28% |