Dr. Öğr. Üyesi
AYŞEN CEVRİYE BENLİ
|
Ayşen Cevriye Benli |
L’architecture durable dans les villages de montagne autour de la ville de Mersin Sustainable Architecture in the Mountain Villages Surrounding the City of Mersin, 132, 2021, p.27-32, Méditerranée, Revue géographique des pays méditerranée, Journal of Mediterranean geography, https://doi.org/10.4000/mediterranee.12148% |
Dr. Öğr. Üyesi
AYŞEN CEVRİYE BENLİ
|
Ayşen Cevriye Benli |
Gözne Yayla Yerleşiminin Mersin Tarihi Kent ile Bağlantısı, 2021, sayfa 21,37 MERSİN TARİHİ KENT BİLDİRİ KİTABI, I. Ulusal Mersin Tarihi Kent Sempozyumu 7-9 Kasım- 2019. Toros Üniversitesi, Mersin% |
Dr. Öğr. Üyesi
AYŞEN CEVRİYE BENLİ
|
Ayşen Cevriye Benli |
Toros Üniversitesinde Mimarlık ve İç Mimarlık Eğitiminde Tarihi Yapılarla Bağlam Üzerine Tasarım Çalışmaları, 2021, sayfa 77-97, MERSİN TARİHİ KENT BİLDİRİ KİTABI, I. Ulusal Mersin Tarihi Kent Sempozyumu 7-9 Kasım- 2019. Toros Üniversitesi, Mersin.% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
ÇAĞLA ÖZBEK, NURAY GÜZELER, MURAT KALENDER |
Aroma profiles and mineral composition of Buffalo kaymak collected from markets in the Çukurova region of Turkey% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
NURAY GÜZELER, ÇAĞLA ÖZBEK |
Traditional Anatolian Ceremonial Dishes Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
NURAY GÜZELER, ÇAĞLA ÖZBEK |
TARIMSAL VE DOĞAL KAYNAKLARI ENDÜSTRİYEL AVANTAJA DÖNÜŞTÜRMEK-SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK AÇISINDAN HAYVANSAL KAYNAKLI PROTEİNLER YERİNE BİTKİSEL KAYNAKLI PROTEİNLERİN KULLANIMI% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
BAŞAK ÖNCEL, ÇAĞLA ÖZBEK |
THE USE OF ELDERBERRY (Sambucus nigra) IN THE FOOD INDUSTRY, GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
ÇAĞLA ÖZBEK, BAŞAK ÖNCEL |
NEW TRENDS IN BABY FOOD, GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
ÇAĞLA ÖZBEK, NURAY GÜZELER |
USAGE POSSIBILITIES OF SODIUM CASINATE IN THE DAIRY INDUSTRY, ISTANBUL International Modern Scientific Research Congress, İstanbul% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
NURAY GÜZELER, ÇAĞLA ÖZBEK |
GUAR GUM AND ITS UTILIZIATION POSSIBILITIES IN THE DAIRY INDUSTRY-ISTANBUL International Modern Scientific Research Congress% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
NURAY GÜZELER, ÇAĞLA ÖZBEK |
The Use of Plant Protein Sources Instead of Animal Proteins for Sustainability-INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
NURAY GÜZELER, ÇAĞLA ÖZBEK |
Methods Used to Improve the Rheological Properties of Soft Cheeses-4th INTERNATIONAL NEW YORK CONFERENCE ON EVOLVING TRENDS IN INTERDISCIPLINARY RESEARCH & PRACTICES, New York, USA% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
NURAY GÜZELER, ÇAĞLA ÖZBEK |
Utilization and Effects of Carrageenan in Milk and Milk Products-4th INTERNATIONAL NEW YORK CONFERENCE ON EVOLVING TRENDS IN INTERDISCIPLINARY RESEARCH & PRACTICES, New York, USA% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
ÇAĞLA ÖZBEK, BAŞAK ÖNCEL |
A TRADITIONAL PRODUCT: ZAHTER-MEDITERRANEAN SUMMIT 4th INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONGRESS, Girne, Kıbrıs% |
Dr. Öğr. Üyesi
ÇAĞLA ÖZBEK
|
BAŞAK ÖNCEL, ÇAĞLA ÖZBEK |
THE EFFECTS OF DIFFERENT DRYING METHODS ON DRYING EFFICIENCY IN BAY (LAURUS NOBILIS L.) LEAVES-MEDITERRANEAN SUMMIT 4th INTERNATIONAL APPLIED SCIENCES CONGRESS% |
Dr. Öğr. Üyesi
AYŞE MANAV
|
Ayşe MANAV |
Energy Efficient Behavior of Traditional Houses in Changing Microclimate Conditions: Comparative Evaluation of Traditional Mut Houses(24,3,1137-1149)% |
Dr. Öğr. Üyesi
HALİL FİKRET OKUTUCU
|
Halil Fikret Okutucu |
Tasarım Kararlarının Deprem Güvenli Olmaya Etkisi, Year :2021, Volume 4, Issue 2, Pages: 1-8 ISHAD2021% |
Arş. Gör.
GÜLÇİN GÜNDÜZ
|
GÜLÇİN GÜNDÜZ, TÜLAY CANBOLAT |
Mobilya Tasarımında Duygusal Tasarım Yaklaşımları% |