• Eğitimin Ötesinde, Yaşamın İçinde | Toros Üniversitesi

ABİS

2022 | MESLEK YÜKSEKOKULU

UNVAN / ADI SOYADI YAZARLAR ESER ADI
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir Pandemi Sonrası Tüketim Araştırmaları, Pandemi Sonrası Online Market Alışverişine Yönelik Değişimler, s. 19-34, ISBN:978-625-8413-03-8, Gazi Kitabevi%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ, TURİZMDE SOSYAL SORUMLULUK, TURİZM MOTİVASYONU, EDEN PROJESİ, CİLT NO 5, CİLT NO 14, CİLT NO 15, DETAY YAYINCILIK%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir, Hilal İnan THE EFFECT OF OPTIMUM STIMULATION LEVEL AND EXPLORATORY INFORMATION SEEKING ON ONLINE PURCHASE INTENTION,Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Volume 31, Issue 1, 266 - 278%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir A'dan Z'ye Satış ve Satış Yönetimi, Satış Sunumu ve İkna Yöntemleri, ISBN: 978-625-417-665-4, s: 91-109, Nobel Yayıncılık%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir S. Y Yıldız E-SERVICE QUALITY AND THE EFFECTS OF INFLUENTIAL FACTORS OF BUYING DECISIONS ON CUSTOMER LOYALTY IN THE ELECTRONIC ENVIRONMENT, III. INTERNATIONAL ACADEMICIAN STUDIES CONGRESS 2022 CHANGE & ADAPTATION, s. 425-426%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir S. Y Yıldız MOBİL ALIŞVERİŞ YAPANLAR DİKKAT! ALIŞVERİŞ BİR OYUN MUDUR?%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR SANÇAR, B. ve YALÇIN, A.S. EFFECT OF COMMUNICATION STYLES OF FACULTY OF HEALTH SCIENCES STUDENTS ON THEIR ACADEMIC ACHIEVEMENTS, International Journal of Economics and Administrative Sciences, 8 (1), 77-85. DOI: 10.29131/uiibd.1014163%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir S. Y Yıldız Innovation Resistance Barriers to Online Purchase Intention: The Mediating Role of Perceived Price and Perceived Enjoyment, İşletme Araştırmaları Dergisi, Cil:14 Sayı:3 s:1701-1710%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir APPPLICATIONS OF BLOCKCHAIN TECHNOLOGY ON MARKETING ,ISBN: 978-625-433-832-8, NOBEL YAYIN, s: 131-140%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir S. Y Yıldız TÜKETİCİ TİPOLEJİLERİ, GÖSTERŞÇŞ TÜKETİCİ, NOBEL YAYINCILIK, ISBN: 978-625-398-084-9, s. no: 193-202%
Dr. Öğr. Üyesi DİDEM DEMİR Didem Demir, Selim Çam THE EFFECT OF MATERIALİSM ON CONSPICUOUS CONSUMPTION MOTIVATION: EXAMINING THE MEDIATING ROLE OF TRANSFORMATION EXPECTATIONS, Cilt: 57 Sayı: 4 Sayfa: 3380-3394,%
Öğr. Gör. UĞURCAN METİN yılmaz Akgündüz, s. Ceylin Şanlı KAYRAN, Uğurcan METİN Yöneticiye Güvenin İşgörenlerin İş Tatmini Üzerindeki Etkisinde Yöneticilerin Sözsüz İletişim Becerilerinin Düzenleyici Rolü%
Öğr. Gör. UĞURCAN METİN yılmaz Akgündüz, s. Ceylin Şanlı KAYRAN, Uğurcan METİN Yöneticiye Güvenin İşgörenlerin İş Tatmini Üzerindeki Etkisinde Yöneticilerin Sözsüz İletişim Becerilerinin Düzenleyici Rolü%
Öğr. Gör. UĞURCAN METİN Uğurcan Metin, Birsen Kesik Zeyrek Optisyenlik Programı Öğrencilerinin Optisyenlik Mesleğine Bakış Açılarının Metafor Analizi ile belirlenmesine 5. ulusal Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulları sempozyumu%
Öğr. Gör. OSMAN VİLLİ Osman Villi, Murat Yakar İnsansız Hava Araçlarının Kullanım Alanları ve Sensör Tipleri, Sayı:2, Cilt:4, Türkiye İnsansız Hava Araçları Dergisi, (Kabul Edilmiş)%
Öğr. Gör. HAKAN GÜNEY BÜLENT SARI, HAKAN GÜNEY, SELMAN TÜRKEŞ, OLCAYTO KESKİNKAN Reactive Black 5 Removal with Ozone on Lab-scale and Modeling. Ozone: Science & Engineering, 1-15.%
Öğr. Gör. HAKAN GÜNEY BÜLENT SARI, SELMAN TÜRKEŞ, HAKAN GÜNEY, OLCAYTO KESKİNKAN The comparison of Fenton and photo-Fenton oxidation as aprimary unit process for the treatment of raw textile wastewaters%
Öğr. Gör. BURAK CAN Burak CAN, Hamza EROL Bilgisayar Bilimleri ve Teknolojileri Dergisi(Zaman Pencereli Evde Bakım/Beslenme Hizmeti Yönlendirme Problemi için Karınca Koloni Algoritması, 3, 1, 17-22)%
Öğr. Gör. BURAK CAN Burak CAN, Ümit TÜRSEN Türkiye Klinikleri(Dermatolojide Yapay Zeka, 1-8)%
Öğr. Gör. BAŞAK ÖNCEL Başak ÖNCEL, Mehmet Sertaç ÖZER POTENTIAL USE OF THE LEGUME FLOURS IN GLUTEN-FREE FOODS, GANUD 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS%
Öğr. Gör. BAŞAK ÖNCEL Yuksel OZDEMIR, Basak ONCEL, Sevcan İLHAN Functional Wafer Cream Fortified with Carob Molasses Pulp Flour, ACTA ALİMENTERİA,%