TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE “YAŞAMA EL VER” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü ön bahçesinde, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından “Yaşama El Ver” etkinliği gerçekleştirildi. LÖSEV Halkla İlişkiler Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak tarafından kurulan stant, üniversite personeli ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.
Etkinlik kapsamında “LSV Dükkan Standı” da açılarak, öğrenciler ve personel LÖSEV yararına satışa sunulan hediyelik ürünlerden satın alarak vakfa destek oldular. Katılımcılar, hem farkındalık oluşturmanın hem de lösemili çocuklara katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadı.
LÖSEV Temsilcisi Nadide Büşra Kaynak, etkinlik boyunca katılımcılara LÖSEV’in faaliyetleri, lösemi ile mücadele süreci ve toplumsal dayanışmanın önemi hakkında bilgi verdi.
Etkinlikte ayrıca etkinlik sorumlusu Öğr. Gör. Mehtap Buğdaycı ve Dr. Öğr. Üyesi Esma Gökçe de yer alarak organizasyona destek verdiler.






