DAYANAK BELGELERİ (2023)
Stratejik Plan Hazırlama Komisyon Kararı
GSTMF Danışma Kurulu Raporu 2023
GSTMF Öğrenci Danışmanlık Raporu 2023
GSTMF Oryantasyon Programı Raporu 2023
P.G. 1.5.1 Paydaşlarla Söyleşiler Etkinlik Raporu (2023)
P.G. 1.5.1 Öğrencilerle Söyleşiler Etkinlik Raporu (2023)
Eğiticilerin Eğitimi Programları Raporu (2023)
Yeni Mezun Program Değerlendirme Anket Raporları
Mezun Çalıştıran İşveren Anket Raporları
Programın Tasarımı ve Güncellenmesi-GSTMF-Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Öz Değerlendirme Komisyonunun kurulmasına ilişkin Fakülte Kurul Kararı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Danışma Kurulu Raporu
Önceki öğrenmelerin tanınması ile ilgili karar
Fakülte Engelli Birimi Değerlendirme Raporu
İç Mimarlık Bölümü faaliyet tablosu
Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Mezitli Soroptimist Kulübü İşbirliği Protokolü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Mersin HiltonSA İşbirliği Protokolü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Antipasto Mersin İşbirliği Protokolü
FAKÜLTE KALİTE İŞ ZAMAN PLANI 2023