2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ DERS İZLENCELERİ
Fakültemiz Öğrencilerinin Dikkatine.
COVID-19 küresel salgını nedeniyle Üniversitemiz Senatosunun 08.09.2021 tarihli ve 15/67 sayılı kararı ile belirlenen esaslar kapsamında Fakültemiz Yönetim Kurulunun 04.02.2022 tarihli kararıyla belirlenen 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında açılan derslerin izlenceleri aşağıda yer almaktadır.
Yeni Koronavirüs Küresel Salgınıyla mücadelede gösterdiğiniz hassasiyet ve destekleri için teşekkür eder, derslerinizde ve sınavlarınızda başar dileriz.
Fakülte Dekanlığı
1.SINIF
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 102 Beslenme İlkeleri ve Uygulamaları.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 104 Gıda Hazırlama ve Pişirme Teknikleri.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 106 İçeçek Teknoloji.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 108 Yemek Coğrafyası.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 110 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Teorik.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 116 Tabak Dizaynı ve Süsleme Sanatımı.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 114 Kahvaltı ve Brunch Uygulamaları.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 112 Turizm İşletmeciliği.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 118 Gıda Muhafaza Yöntemleri.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 120 Toplumsal Duyarlılık Uygulamaları.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 122 Yönetimin Temel İlkeleri.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 124 Toplu Beslenme Sistemleri.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GMS 126 Perspektif.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/TUR 102 Türk Dili.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/HIS 102 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/ING 102 İngilizce II.xlsx
https://toros.edu.tr/storage/files/181/GSM 110 Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu Uygulama -.xlsx