YILBAŞINA ÖZEL GINGERBREAD HOUSE KURABİYE ATÖLYESİ

Yılbaşı kutlamalarınız için sizin de mutlaka tarçınlı zencefilli kurabiye eviniz olmalı....
Soğuk kış günlerinde yeşilin, beyazın ve kırmızının hakim olduğu, insanların tatlı bir telaş içinde yeni bir yıla girmeye hazırlandığı zamanlar geldiğinde burnunuza buram buram gelen zencefil ve tarçın kokuları ile yılbaşının olmazsa olmazı Gingerbread House tasarlıyoruz...
Pastacı eğitmen şef Ezel APAYDIN'nın yeni yılda sizler için özel tasarlayacağı zencefilli, tarçınlı kurabiye hamurlarından dekoratif ev ile bahçe aksesuarlarını hazırlamak ve süslemek için gerekli tüm teknik bilgileri burada öğreneceksiniz. Üstelik hazırladığınız kurabiye evlerinizi paketleyip yılbaşında misafirlerinize hediye edebileceksiniz. Ya da süslemesi bitince bakmaya doyamadığınız kurabiye evinizi gözünüzü karartıp yemek istediğinizde; yanında sıcacık kahveniz fonda da Jingle Bells şarkısı ile birlikte yeni yıl ruhunu iliklerinize kadar hissedebileceksiniz.
Eğitim Tarihi: 28-29 Aralık 2019
Eğitim Süresi: 2 gün (Saat: 10.00 - 15.00 arası)
Eğitim İçeriği:
- Gingerbread hamuru yapımı
- Royal icing kremasının hazırlanması ve renklendirilmesi
- Kurabiye şablonlarının montajı, Yeni Yıl Evi için uygun forma getirilmesi ve paketlenmesi
Eğitim Bedeli: 120 TL/kişi
ÖNEMLİ BİLGİLER:
* Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
* 18 yaşından küçükler etkinliğe katılamamaktadır.
* TORSEM dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Başvuru İçin:
Daha Detaylı Bilgi İçin:
e-mail: torsem@toros.edu.tr
Tel: 0324 325 33 00 Dahili: 1116 veya 1151
Pınar FIRAT YENER - Sevil ÖZEN
Eğitmen Özgeçmiş:
Merhaba, ben Ezel APAYDIN, uzun yıllar Ankara'da kişisel gelişim ve iletişim alanında eğitimler verirken bir yandan Aşçılık okuyarak, pasta tasarımı, temel pastacılık gibi özel eğitimlerimi Türk ve yabancı şeflerle çalışarak tamamladım. Çocukluk hayalim olan BoutiCake House'u kurmak için işimden ayrılıp Mersin'e dönmeye karar verdim. Bu işe sadece pastacılık olarak bakanlara inat; bu benim işim değil tutkum diyerek çıktım yola. 2014 yılında evimin bir köşesini atölyeye dönüştürerek bu sektöre girdim. Uzun yıllar evimde yenilebilir sanata dair birçok çalışma yaptıktan sonra 2018 yılında BoutiCake House'u kurdum. Halen işletmesini ve tasarımlarını üstlendiğim bir tasarım atölyesinin sahibesiyim. Yeni yılda da Toros Üniversitesi'nde sizlerle YILBAŞINA ÖZEL GINGERBREAD HOUSE KURABİYE ATÖLYESİ'NDEYİM...