AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİ KAYSERİ GASTRONOMİ GÜNLERİ’NE DAMGASINI VURDU
Toros Üniversitesi Aşçılık Programı 27-29 Ekim tarihleri arasında Kayseri Gastronomi Günleri’nde 3 birincilik ve 1 İkincilikle gurur kaynağımız oldu.
Modern Türk Muftağı Grup Yarışması, Kayseri Yöresel Mutfak ve Bireysel tatlı yarışması kategorilerinde 3 birincilik ve 1 ikincilik alarak Gastronomi Günleri’ne damgasını vurdu.
Kayseri 1. Gastronomi festivalinde "Üniversiteli şefler yöresel bireysel" kategorisinde Büşra Kaya birincilik Naz Uzunaslan ikincilik. "Üniversiteli genç şefler ekip"kategorisinde Naz Uzunaslan, Büşra Kaya, İhsan Duru birincilik. "Üniversiteli genç şefler bireysel tatlı" kategorisinde Nazlıcan Yıldırım birincilik alarak 4 kupayla geri döndü. Bu başarımızda öğrencilerimizi yalnız bırakmayan Öğr. Gör. Uğurcan METİN ve Öğr. Gör. Kamuran Öztop verdikleri emekler için çok teşekkür ederiz.