AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNDEN BRONZ MADALYA
14-17 Ekim 2021 tarihlerinde 3. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali - Gastro Afyon etkinliği kapsamında gerçekleştirilen Modern Türk Mutfağı temalı yarışmada, üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden Toros Üniversitesi Aşçılık Programı öğrencileri bronz madalya kazandı.
Bronz madalya kazanan öğrencilere teşekkür belgelerini Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz Bahçelievler Kampüsü senato odasında gerçekleşen törenle verdi.
Yarışma hakkında açıklama yapan Toros Üniversitesi Aşçılık Programı Öğr. Gör. Uğurcan Metin ‘’Gastronomi şehri olan Afyonkarahisar da bu sene uluslararası bir festival düzenlendi. Bu festivalde üniversiteler arası yarışmalar oldu. Bu yarışmalarda modern Türk Mutfağında üç öğrencimiz bronz madalya kazandı. Öğrencilerimiz ile birlikte Mersin tantunisini üniversitemiz adına workshop olarak tanıttık. Adana Lezzet Festivali ile başlayan festival serüvenimizi 3. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali – Gastro Afyon’da aldığımız madalya ile taçlandırdık. Diğer festivallere de hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor‘’ şeklinde konuştu.