AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNDEN RENKLİ ETKİNLİK
Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, “7 Bölge 7 Şehir 7 Lezzet” adı altında şehirlerimizin kültürel değerlerini tanıttı.
“7 Bölge 7 Şehir 7 Lezzet” adlı açık hava etkinliği, 4 Aralık Çarşamba günü Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü bahçesinde gerçekleşti. Açık hava etkinliğine çok sayıda akademisyen, öğrenci ve idari personel katılım sağladı.
Açılış konuşması yapan, Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü Öğr. Görevlisi Kamuran Öztop, “Otel, Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı olarak ‘7 Bölge 7 Şehir 7 Lezzet’ etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizi ‘Genel Turizm ve Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme Dersi’ kapsamında yürüttük” dedi.
Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Didem Demir ise, “‘7 Bölge 7 Şehir 7 Lezzet’ kapsamındaki etkinlikte Aşçılık Programı öğrencilerimizle kültürel değerlerimizi anmak ve bütün öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize göstermek adına çok güzel bir şekilde hazırlandık. Sunumlarımızı yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.