AŞÇILIK ÖĞRENCİLERİNE KIRMIZI ET EĞİTİMİ
Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü Mutfak Uygulamaları dersi kapsamında 09 Kasım 2021 Salı günü Keyf Et’te gerçekleşen uygulamalı derste öğrencilere Kırmızı et işlemenin detayları anlatıldı.
Uygulama dersine Derviş Asrufoğlu ve Mustafa Asrufoğlu konuk olurken Aşçılık Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Kamuran Öztop, Midpoint Yönetici Şefi Salih Sancar ve Şef Ahmet Savaş da katıldı.
Gerçekleşen söyleşide Derviş Asrufoğlu ve Mustafa Asrufoğlu öğrencilere kırmızı et işlemenin inceliklerini, uyulması gereken kuralları ve uygulama tekniklerinin detaylarını anlattı.
Etkinlik sonunda Derviş Asrufoğlu ve Mustafa Asrufoğlu’na Öğr. Gör. Kamuran Öztop tarafından plaket verildi.
Etkinlik kapsamında açıklama yapan Asrufoğlu ’’ Bugün Toros Üniversitesi aşçılık bölümündeki öğrencilerimiz ile et işlemenin incelikleri, uyulması gereken kurallar ve uygulama teknikleri hakkında kapsamlı bir çalışma yaptık. Arkadaşlarımıza, Kamuran hocamıza, Ahmet şefimize, Salih şefimize çok teşekkür ederiz. Toros Üniversitesi ile çalışmak gerçekten bir keyifti.’’ şeklinde konuştu.