GASTRONOMİ, BESLENME ve GIDA TEKNOLOJİLERİ ULUSAL SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde 02 Eylül 2021 tarihinde Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu gerçekleştirildi.
Pandemi sebebiyle online olarak gerçekleştirilen sempozyum aynı zamanda Toros Üni Tv’den de canlı olarak yayınlandı.
Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Toros Üniversitesi başta olmak üzere, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Harran Üniversitesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleşti.
Sempozyum kapsamında açıklama yapan Aşçılık Programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kamuran Öztop, “ Toros Üniversitesi olarak ortaklarımız ile birlikte çok önemli bir sempozyum gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yeni açılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ve Aşçılık programımız ile çok daha kapsamlı ve önemli işlerin altına imzamızı atacağız…” şeklinde konuştu.