GSTMF'DEN "BÖLÜM AKREDİTASYON SÜREÇLERİ VE ÖZLÜK DOSYASI HAZIRLAMA" KONULU EĞİTİM
Toros Üniversitesi'nde "Bölüm Akreditasyon Süreçleri ve Özlük Dosyası Hazırlama" Eğitimi Gerçekleştirildi.
Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, "Bölüm Akreditasyon Süreçleri ve Özlük Dosyası Hazırlama" konulu bir eğitim düzenledi. 45 Evler Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda akademisyenlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Eğitim, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahar Taner’in, TURAK (Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu )üyesi Prof. Dr. Celil Çakıcı’ya teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi. Bu eğitim, bölüm akreditasyon süreçlerinin daha iyi anlaşılmasına ve özlük dosyası hazırlamanın önemine vurgu yaptı.