REKTÖR PROF. DR. ARIÖZ’E NARENCİYELİ LEZZETLER SUNULDU
Toros Üniversitesi ve Ahenk Koop ortak çalışması kapsamında hazırlanan narenciyeli lezzetler, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz’e sunuldu.
Ahenk Koop Gıda Girişimcilik Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz’ün yanı sıra Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sabri Kalkan ve Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kamuran Öztop’ta katıldı.
Etkinlik kapsamında açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, “Bugün Ahenk ile birlikte çok güzel bir etkinlik düzenledik. Mersin’in ünlü olmasını istediğimiz tatlarından olan narenciyeyi burada farklı versiyonlarla kullandı arkadaşlarımız ve çok lezzetli işler yapmışlar, tatlarına baktık ve hepsini çok beğendik. Bundan sonraki çalışmalarında da arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Rektör Prof. Dr. Arıöz’ün ardından açıklama yapan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kamuran Öztop, “Toros Üniversitesi Aşçılık programı olarak Ahenk Kooperatifi ile birlikte geliştirdiğimiz narenciyeli ürünler ile çalışmalarımıza tanık olduk. Öğrencilerimiz Rektörümüze ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüze narenciyeli ürünler ile ilgili çalışmalarını sundular. Aynı amanda bir sürpriz olarak narenciyeli ürünler ile ilgili çıkaracağımız kitabımızın da ilk adımlarını atmış olduk” şeklinde konuştu.