Toros Üniversitesi Aşçılık Programı Adana Lezzet Festivali'nde
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde 06.10.2019 pazar günü üniversitemiz Aşçılık Programı yer aldı. Gerçekleştirilen etkinlikte Aşçılık Programı öğrencileri Adana'ya Özgü Yenilikçi Sokak Lezzetleri geliştirerek sahnede tüm hünerlerini sergiledi. İzleyicilerin ve jürinin büyük beğenisini toplayan birbirinden lezzetli ve görsel doyum yaşatan 3 farklı tarif ortaya çıktı. Ünlü sunucu Yeliz Doğramacılar ile de bir tabak hazırlayan öğrenciler renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinlik sonunda en beğenilen tabak seçilirken, Toros Üniversitesi Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Kamuran ÖZTOP, Çukurova Bölgesi'ne değer katacak tüm etkinliklerde özveri ile yer aldıklarını, süreçte canla başla çalışan bölüm hocalarına, eğitmen şeflere ve bölüm öğrencilerine teşekkürlerini sunduğunu belirtti.