TOROS ÜNİVERSİTESİ GIDA, BESLENME VE GASTRONOMİ DERGİSİ TANITILDI
Toros Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı Beslenme ve Diyetetik Bölümü koordinasyonunda JFNG (Journal of Food, Nutrition and Gastronomy) seminerleri kapsamında 30 Mayıs Pazartesi günü “Gıda Katkı Maddeleri ve Bağırsak Mikrobiyotası” semineri düzenlendi.
Bahçelievler Kampüsü Kültür Merkezi’ne gerçekleşen etkinliğe Prof. Dr. Ömer Arıöz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fügen Özcanarslan, Acıbadem MMA Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Baş, Prof. Dr. Yüksel Özdemir, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Acıbadem MMA Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Baş’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, Toros Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gıda Teknolojisi ve Aşçılık Programı tarafından hazırlanan Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi JFNG (Journal of Food, Nutrition and Gastronomy) tanıtıldı.