TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDE TABAK PREZANTASYONU EĞİTİMİ
Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, “Tabak Prezantasyonu ve Tabak Prezantasyonunun Önemi” konulu bir etkinlik düzenledi.
6 Aralık 2019 Cuma günü Bahçelievler Kampüsü Uygulama Mutfağı’nda gerçekleşen etkinliğe, Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk, Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş. Gör. Özkan Süzer, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Kamuran Öztop ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.
Gaziantep Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk, “Tabak Prezantasyonu ve Tabak Prezantasyonunun Önemi” adlı sunum yaptı. Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk, yapılan sunumda, tabak sunum tekniğinin önemine değindi.
Karabük Üniversitesi Safranbolu Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Arş. Gör. Özkan Süzer ise, “Sürdürülebilir Gastrononimi” konulu sunumunda sürdürülebilir gastronomi turizmi hakkında belgiler verdi.
Sunumların ardından, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, akademisyenlerle birlikte 4 çeşit yemek yaptı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.
Etkinlik sonrası Öğr. Gör. Kamuran Öztop, Öğr. Gör. Ceyhun Uçuk’a ve Arş. Gör. Özkan Süzer’e plaketlerini takdim etti.