TOROS ÜNİVERSİTESİ’NDEN ANNE/BABA ÇOCUK PİZZA ATÖLYESİ
Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Ve Aşçılık Programı İşbirliği İle Gastronomi Eğitimleri kapsamında “Anne/Baba Çocuk Pizza Atölyesi” eğitimi gerçekleşti.
Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Aşçılık Uygulama Atölyesi’nde gerçekleşen eğitime TORSEM Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Kamuran Öztop, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fatih Kayran, Wo-Wo Brasserie Şefi Ahmet Savaş, Anne/Baba ve çocuklar katıldı.
Öğr. Gör. Fatih Kayran’ın Pizza hakkında sunumu ile başlayan eğitim, mutfak bölümünde uygulama ile devam etti.
Eğitim sonunda açıklama yapan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Fatih Kayran, “Toros Üniversitesi Aşçılık Programı olarak, Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden Anne/Baba Çocuk Pizza Atölyemizi gerçekleştirdik.7 ‘den 70’e mutfağı seven, mutfağa ilgi duyan kişileri burada ağırladık. Çok eğlenceli ve verimli bir eğitim geçirdik, bu tür atölyelerimiz ve etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.
TORSEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kamuran Öztop, “Toros Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak hayat boyu öğrenme programı kapsamında gastronomi eğitimlerimize başladık. Bugün bu eğitimlerden en keyiflisini geçiriyoruz, Anne/Baba Çocuk Pizza Atölyesi eğitiminde çok keyif aldık isteyen herkesi TORSEM eğitimlerine bekliyoruz” dedi.