TOROS ÜNİVERSİTESİ’NE BİR ÖDÜL DE ADANA’DAN
Toros Üniversitesi Öğrencisi Şelin Su Kuş, Adana Lezzet Festivali'nde İkincilik Ödülünü Kazandı
Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Şelin Su Kuş, 19 Ekim tarihinde Adana’da düzenlenen Adana Lezzet Festivali'nde büyük bir başarıya imza attı. Üniversiteli Genç Şefler (Bireysel) kategorisinde, Toros Üniversitesi Öğretim Görevlisi Adnan Aydın’ın danışmanlığında üstün bir performans sergileyen Şelin Su Kuş, yarışmayı ikincilik ödülüyle tamamladı.
Festivaldeki başarısının ardından, Şelin Su Kuş, Toros Üniversitesi Rektörü’nü makamında ziyaret etti. Ziyarete, Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahar Taner ve Öğretim Görevlisi Adnan Aydın da katıldı.
"Gastronomi Alanında Geleceğin Yıldızlarından Biri"
Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, öğrencilerini sadece akademik alanda değil, aynı zamanda sektörle doğrudan ilişkili etkinliklerde de desteklemeye devam ediyor. Öğrencisi Şelin Su Kuş’un başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Toros Üniversitesi Rektörü, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün öğrencisi, festivalde gösterdiği üstün performansla hem kendi potansiyelini hem de üniversitemizin kalitesini bir kez daha ortaya koymuştur. Şelin Su Kuş, gastronomi alanındaki kariyerinde önemli bir adım atmıştır. Kendisine ve danışman hocası Adnan Aydın’a başarılarının devamını diliyoruz” dedi.