TOROS’UN AŞÇILARI IV. ULUSAL AŞÇILIK KAMPINDA
22-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Bolu-Mengen’de ASOMDER tarafından düzenlenen IV. Ulusal Aşçılık Kampı’na Toros Üniversitesi Aşçılık Programı da katıldı.
Bir hafta süren kamp boyunca dana, kuzu, sushi, makarna, pirinç gibi eğitimlerin yanı sıra öğretim görevlileri ile gastronomi ve aşçılık programları sorunları üzerine çalıştay gerçekleştirildi.
Kampa katılan 2. Sınıf öğrencisi Ali Süngü, “Bir hafta boyunca almış olduğumuz teorik ve pratik eğitimler ile kendimizi geliştirmemize imkan sağlayan bu organizasyonun gerçekleştirilmesini sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı M. Fatih Kayran ise, kampın eğitici ve birleştirici özelliğini vurgulayarak, bir hafta boyunca kendilerini Mengen’de en iyi şekilde ağırlayan ASOMDER’e teşekkür etti.