TOROS’UN AŞÇILARINDAN AŞURE İKRAMI
Toros Üniversitesi Aşçılık Bölümü öğrencileri "Aşure Günü" etkinliği düzenledi.
Aşçılık bölümü 2.sınıf öğrencileri tarafından pişirilen aşure, Bahçelievler Kampüsü’nde bulunan hocalara ve öğrencilere ikram edildi.
Etkinlik kapsamında açıklama yapan Aşçılık Bölümü Öğretim Üyesi Onur Cevdet Altun, “Geleneklerimizde önemli bir yer tutan aşureyi öğrencilerimiz ile birlikte uygulama mutfağımızda hazırladık. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda şehir dışında öğrencilerimiz ile birlikte gastronomi etkinliklerine katılım sağlayıp, öğrencilerimizi meslek hayatına hazırlama konusunda çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi. Toros Üniversitesi Aşçılık programının sektörle olan işbirliğinin de devam edeceğinin altını çizen Altun, “Öğrencilerimizin staj ve uygulama konusunda güzel bir sene geçirmelerini hedefliyoruz” şeklinde konuştu.