BÖLÜM DANIŞMA KURULU
Danışma Kurulu
- Prof. Dr. Bahar TANER
- Dr. Öğr. Üyesi Çağla ÖZBEK
- Dr. Öğr. Üyesi Didem DEMİR
- Öğr. Gör. Adnan AYDIN
- Öğr. Gör. Betül YAPICI NANE
- Arş. Gör. Nasibe ULUK
- Yusuf KARA (Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Eğitmen Şefi)
- Fatih BAYHAN (Toros Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Eğitmen Şefi)
- Ahmet DEMİR (Mersin HiltonSa İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı)
- Müşerref KARAMAN (Mersin Divan Otel İnsan Kaynakları Müdürü)
- Yusuf Çağatay UÇUK (Arge Şefi)
- İsmail AKDENİZ (Mersin Divan Oteli Executive Şefi)
- Nezaket AKÇAKAYA (Esas Gayrimenkul Mülk Yönetimi Direktörü)
- Ramazan TUNÇAY (Yayla Bakliyat Arge Müdürü)
- Veysel GİRGİN (Turizm Danışmanı)
- İlkay KARAKULAK (Walkinn Gastronomi ve Organizasyon'un Executive Şefi ve Üretim Müdürü)
- Koray TÜRK (Adana Sheraton Oteli Mutfak Şefi)
- Yasmina LOKMANOĞLU (Preserved Slow Food Tarsus Lideri)
- Yaren ŞEN (2. Sınıf Öğrenci Temsilcisi)
- Adil Furkan YAĞCI (1. Sınıf Öğrenci Temsilcisi)
- Işıl BiTMEZLER (Bölüm Sekreteri - Sekreterya)