PROJELER
No |
Proje Türü |
Proje Adı |
Yürütücüsü |
Bütçesi |
Başlangıç Tarihi |
Bitiş Tarihi
|
1 | TORLAD | Keçiboynuzu Lifi ve Keçiboynuzu Gamının Süt ve Yoğurtta Kullanımının Çocukluk Döneminde Meydana Gelen Reflüye Etkisi | Prof.Dr. Yüksel ÖZDEMİR(Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | 2000 TL. | 19.01.2021 | Tamamlandı |
2 |
TORLAD |
UV-C Dezenfekte Cihaz Yapımı |
Öğr. Gör. Osman VİLLİ (Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programcılığı Bölümü) |
2000 TL. |
19.01.2021 |
Tamamlandı |
3 |
TORLAD |
Turunç Meyvesinden Meyve Suyu ve Ekşisi Üretimi |
PROF.DR. Yüksel ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
2000 TL. |
19.01.2021 |
Tamamlandı
|
4 |
TORLAD |
Narenciyeli Çikolata Yapımı |
Öğr. Gör. Uğurcan METİN (Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı) |
2000 TL. |
19.01.2022 |
Devam Ediyor |
5 |
TORLAD |
Nar Kabuğu Eklenen Dana Eti Köftelerine Uygulanan Isıl İşlemin ve Saklama Süresinin Antioksidan Kapasite ve Lipid Oksidasyonuna Etkisinin Değerlendirilmesi |
Dr. Öğr. Üye. Özlem ÖZPAK AKKUŞ (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
2000 TL. |
25.03.2021 |
Devam Ediyor |
6 |
TORLAD |
Portakal Reçeli Üretiminde Keçiboynuzu Şurubu Kullanımının Reçel Kalitesi Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması |
PROF.DR. Yüksel ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
2000 TL. |
25.03.2021 |
Tamamlandı
|
7 |
TORLAD |
Turunç Şırasından Bandırma Üretimi |
Öğr. Gör Hilal ÖZ(Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü) |
2000 TL. |
19.01.2022 |
İptal |
8 |
TORLAD |
65 yaş üstü bireylerde beslenme alışkanlıkları, depresyon ve malnütrisyon durumunun değerlendirilmesi |
Doç. Dr. Betül GÜLŞEN ATALAY(Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
2000 TL. |
19.01.2022 |
Devam Ediyor |
9 |
TORLAD |
Narenciye Kabuğundan ve Posasından Biyoplastik Eldesi ve Plastik Muadili Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması |
Öğr. Gör. Kamuran ÖZTOP(Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Aşçılık Programı) |
2000 TL. |
19.01.2022 |
Devam Ediyor |
10 |
TORLAD |
Koroner Arter Bypass Grefti hastalarının algılanan sosyal desteklerinin |
Dr. Öğr. Üye. Aysel DOĞAN (Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü) |
2000 TL.
|
25.10.2022 |
Devam Ediyor |
11 |
TORLAD |
Balzamik Sirkeli Harnup Sosu |
PROF.DR. Yüksel ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
3000 TL. |
19.12.2022 |
Devam Ediyor |
12 |
TORLAD |
Sirkeli Nar Sosu ve Sağlık Potansiyeli |
Dr. Öğr. Ü. Özlem ÖZPAK AKKUŞ (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) |
3000 TL. |
19.12.2022 |
Devam Ediyor |
13 |
TORLAD |
Dronlar İçin Boyama Ekipmanı |
Dr. Öğr. Ü. Cevher AK (Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği) |
3000 TL. |
19.12.2022 |
Devam Ediyor |
14 |
TORLAD |
Uzaktan Kumandalı DRONE |
Dr. Öğr. Ü. Cevher AK (Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği) |
3000 TL. |
19.12.2022 |
Devam Ediyor |
15 |
TORLAD |
Basketbolcularda Akdeniz Diyeti Kalite İndeksi ile Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi |
Dr. Öğr. Ü. Eda PARLAK |
3000 TL. |
01.02.2023 |
Devam Ediyor |
16 |
TORLAD |
10-19 Yaş Grubu Adölesan Sporcularda Akdeniz Diyetine Uyum ile Vücut Ağırlığı ve Vücut Kompozisyonu Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi |
Doç. Dr. Betül Gülşen ATALAY |
3000 TL. |
01.02.2023 |
Devam Ediyor |