2022 BİDR BELGELERİ
2022 MYO BİDR BELGELERİ:
A.1.1. Yönetim ve İdari Birimlerin Yapısı
Akademik Personel Değerlendirme Anketi 2022
A.3.1. Kalite Komisyonu
2022-2023 Oryantasyon Programı Bilgilendirme Toplantısı
Kalite Koordinatörlüğü - eğiticilerin eğitimi programı
Kalite Koordinatörlüğü - eğiticilerin eğitimi programı
A.4.2. Öğrenci Geri Bildirimleri
işveren staj uygulamasının değerlendirmesi - tüm bölümlerin ortalaması
MYO - Tüm bölümler - Öğrenci Akademik Danışmanlık Rapor
öğrenci staj uygulama değerlendirme anketi -ortalama tablosu
TÜM BÖLÜMLER - Eğitim Öğretim Anket Değerlendirme Raporu
A.5.1. Uluslararasılaşma Politikası ve Performansı
MYO Yabancı Uyruklu Öğrenci Sayıları
B.1.1. Programların Tasarımı ve Onayı
Aşçılık Programı - Mezun Çalıştıran İşveren Anketi Raporu
tüm bölümlerin genel değerlendirme ortalaması
Adalet Programı - Mezun Öğrenci Anketi Raporu
Aşçılık Programı - Mezun Öğrenci Anketi Raporu
Grafik Tasarım Programı - Mezun Öğrenci Anketi Raporu
B.1.3. Ölçme ve Değerlendirme Sistemi
Mesleki Uygulama Sözlü Değerlendirme Formu
ÖĞRENCİ SUNUM DEĞERLENDİRME FORMU
B.2.2. Öğrenme ortamı ve kaynakları
Meslek Yüksekokulu Sınıf, Alan ,Kullanıcı Sayısı
B.2.3. Öğrenci geri bildirimleri
Eğitim Öğretim Anket Değerlendirme Raporu
öğrenci staj uygulama değerlendirme anketi -ortalama tablosu
B.2.4. Akademik danışmanlık
Oryantasyon Eğitimi Programı Raporu
B.3.1. Atama, yükseltme ve görevlendirme kriterleri
B.4.1. Program çıktılarının izlenmesi ve güncellenmesi
Yeni Mezun Program Değerlendirme Anketi Taslak Raporu (1)
Taslak-Mezun Çalıştıran İşveren Anketi Raporu
Taslak Mezun Öğrenci Anketi Raporu
MYO - 2021-2022 Mezun Öğrenci Sayıları
C.1.1. Kurumun araştırma politikası, hedefleri ve stratejisi
Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Sempozyumu organize kominitesi
C.1.2. Araştırmaların yerel-bölgesel-ulusal kalkınma hedefleriyle ilişkisi ve Araştırma Kaynakları
MYO - Danışma Kurulu Raporu 2022.docx
MYO Mezitli Kampusu Derslik ve Laboratuarlar.docx
C.2.2.Araştırma performansının izlenmesi ve iyileştirilmesi