TORLAD PROJELERİMİZ
Onay Durumu | KABUL TARİHİ | PROJE ADI | PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ | DİĞER ARAŞTIRMACI | |
Kabul | 19.01.2021 | Keçiboynuzu Lifi ve Keçiboynuzu Gamının Süt ve Yoğurtta Kullanımının Çocukluk Döneminde Meydana Gelen Reflüye Etkisi | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR(Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | ÖĞR.GÖR. BAŞAK ÖNCEL | |
EBRAR TUŞAT | |||||
İLAY ÜNAL | |||||
19.01.2021 | Turunç Meyvesinden Meyve Suyu ve Ekşisi Üretimi | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | ÖĞR.GÖR.BETÜL YAPICI NANE | ||
ZEYNEP İLYA | |||||
DİLEK AYDIN | |||||
ONAY BEKLEMEKTE | |||||
25.03.2021 | Nar Kabuğu Eklenen Dana Eti Köftelerine Uygulanan Isıl İşlemin ve Saklama Süresinin Antioksidan Kapasite ve Lipid Oksidasyonuna Etkisinin Değerlendirilmesi | Dr. Öğr. Üye. Özlem ÖZPAK AKKUŞ (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | ||
25.03.2021 | Portakal Reçeli Üretiminde Keçiboynuzu Şurubu Kullanımının Reçel Kalitesi Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması | PROF.DR. YÜKSEL ÖZDEMİR (Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) | Öğr. Gör Çağla ÖZBEK | ||
Selen ESKİNOVA | |||||
Ayşe Tuğba DOĞAN |